14.11.2018

Kaikkien aikojen villasukat


Tämä syksy hemmottelee käsityökirjojen suurkuluttajaa, uusia (ja erityisen ihania) kirjoja on julkaistu paljon … 90-vuotiaan Novitan juhlakirja 'Kaikkien aikojen villasukat' esittely ja kehuvuorossa. Kirjan alussa on pieni historiikki Novitasta ja suosikkisukkalankojen synnystä, muutama sukkatarina sekä ohjeet perussukkiin Novitan Nalle, 7veljestä ja Isoveli -langoille.


Kirjasta löytyy ohjeet 28 hyvinkin erilaiseen sukkapariin. 8 eri suunnittelijan malleista löytyy rauhallisen harmonisia, pelkistettyjä, graafisia ja kukallisia sukkapareja - jokaiselle jotakin. Minä ihastuin erityisen paljon Ronja Hakalehdon suunnittelemiin pitsitossuihin sekä Minna Metsäsen Marokko ja Mosaiikki sukkapareihin … Kaikki pääsevät puikoille viimeistään joulunpyhinä …


Kiitosta annan myös kirjan hyggeä henkivistä valokuvista, jotka ovat Krista Keltasen kuvaamia. Sain kirjan arvostelukappaleena kustantajalta - muuten olisin ehdottomasti ostanut kirjan itselleni joululahjaksi.


4 kommenttia:

 1. Tuttu kirja. Lainasin sen kirjastosta, kun en raaskinut ostaa. Muutama kiva malli siinä vaikutti olevan, joten ehkä tulee jossain vaiheessa niitä kokeiltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän näissä kirjoissa usein on, et muutama huikean hieno malli ja sitten paljon niitä ei niin kiinnostavia … ;o)

   Poista
 2. Näyttääpä houkuttelvalta kirjalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan … joskus on mukava ihan vaan katsella kauniita kuvia … ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...