2.9.2018

Lumoavat neulehuivit


Sain kustantajalta ihanan ihanan kirjan - Janina Kallion 'Lumoavat neulehuivit'. Olen ihastellut Janinan huiveja pitkään, mutta en ole kuitenkaan tarttunut yhteenkään ohjeeseen ... Tähän kirjaan on koottu 15 kaunista ja yksinkertaista huiviohjetta. Ohjeet on julkaistu aiemmin englanniksi ja nyt siis ensikertaa suomeksi. Lisää ihanuuksia löytyy täältä - KLIK.


Huiviohjeissa ei ole perinteisiä neulekaavioita vaan kaikki ohjeet ovat sanallisia. Saa nähdä onko kirjoitetun ohjeen seuraaminen helpompaa ... Toinen erikoisuus on ohjeen langanmenekki - olen tottunut lankojen grammamääriin, mutta kirjan ohjeissa on vain käytettyjen lankojen metrimäärät. Kirjan upeat ja harmoniset valokuvat on ottanut Ilona Savitie. Tykkään kovasti kirjan ulkoasusta - kaunis kokonaisuus.


En ihan vielä pääse aloittamaan yhtään neuletta tästä kirjasta ... Olemme muuttamassa ja kaikki paremmat langat pakkasin jo hyvissä ajoin odottamaan uutta kotia - palaan näihin ohjeisiin sitten lokakuussa ... Postaustahtikin on muuttokiireistä johtuen aika verkkaista, mutta en ole katoamassa mihinkään ... 


4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen kirja! Iloa ja voimia muuttopuuhiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on ihana ... muutto ei niinkään ... Kiitos! ;o)

   Poista
 2. Tsemppiä muuttorumbaan ja arjen normalisoitumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt rupeaa jo helpottamaan … ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...