23.11.2018

Muhkeat sukat


Sain Lumi Karmitsan uuden kirjan 'Muhkeat sukat' kustantajalta arvioitavaksi. Suunnittelija on tullut tutuksi hauskoista ja oivaltavista kirjoneuleista - tämän kirjan ohjeet ovatkin täynnä erilaisia pitsi- ja pintaneuleita ja palmikoita. Kirja on koottu tavallisuudesta poiketen, alussa on pitkä pätkä eri mallien kuvia ja ohjeet ovat sitten erikseen kirjan lopussa (ohjeiden kanssa on toki myös lisää kuvia).


Muhkeat sukat on neulottu 7veljestä paksuisesta langasta (paitsi muutama pari sitäkin paksummalla) ja puikkoina 3,5 (tai 4). Minulle tämä on erityisen mieluisa ja se tutuin lanka- ja puikkokoko. Sukat valmistuvat tosi nopsaan … Kannattaa kuitenkin huomioida, että kaikki ohjeet ovat kokoa 38. Kokojen muuntelu tehdään puikkokokoa vaihtamalla tai jatkamalla kärjen sileää osaa tarvittava pätkä.


Kirjan ohjeet ja kuvat ovat selkeitä ja houkuttelevat tarttumaan työhön. Kannattaa kurkistaa ainakin sukkien kauniisti mietittyjä kantapäitä … Minä tykkään! Ja suosittelen vaikkapa joulupakettiin ...


2 kommenttia:

  1. Tuota kirjaa olen kirjakaupassa jo hypistellyt. En ole vielä hankkinut, mutta tosiaan noista paksummista langoista tekemällä saa aikaan lämmintä joutuisasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, suosittelen vilpittömästi … Näyttäviä ja tosiaankin lämpöisiä sukkia suht helposti ja nopsaan … ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...