21.9.2017

Punottu


Osallistuin ensimmäistä kertaa paikallisen Taito-yhdistyksen kurssille ... Halusin päästä kokeilemaan kierrätyshupa-punontaa ...


Materiaali on ihanan villaista ja kauniin harmaata (johtuu kuulemma suomalaisten yleisen harmaasta ja mustasta vaatevalikoimasta). Huopaan on siis käytetty tarpeettomia, käytöstä poistuneita vaatteita. Lumput on revitty ja huovutettu tiiviiksi huopakankaaksi.


Kolmen tunnin kurssilla ehdin hyvin punoa uuden korin pyörän koriin heitettäväksi. Opastusta sai ihan kädestä pitäen ja materiaalitkin sai ostaa sopuhintaan ... Kierrätyshuopaa on myynnissä levynä ja onneksi myös valmiiksi leikattuina, eri levyisinä suikaleina. Pujotin kotona vielä vanhan vyön korini kantokahvaksi (olisi saanut olla hitusen pidempikin ...).


Lisää kurssitarjontaa löydät oman paikallisen Taitoyhdistyksen sivuilta esim. täältä - KLIK.
Kannattaa osallistua!


6 kommenttia:

 1. Hyvänmallinen kori! Valkeakoski-opistolla, jossa käyn kursseilla. on tuota materiaalia käytetty vuosia ennen Taito-yhdistysten keksintöä; minä itse EN ole siihen vielä innostunut, moni muu kylläkin ja siitä levystä on tehty kaikenlaista matoista, kännykkäpusseista ja kirjankansista alkaen! Katsotaan JOS minäkin jonain päivänä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Huopalevyyn olen minäkin joskus tutustunut ... tämä valmiiksi leikattu nauha on kyllä kätevää käyttää ... ;o)

   Poista
 2. Kivan näköinen.. Punomista olis joskus kiva kokeilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Suosittelen ... aika nopsasti valmista ja kivan näköistä ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...