27.3.2017

KevätNeule


Villapaita joka valmistui vasta kevääksi on sitten kevätneule ... Aloitin tämän paidan jo tammikuussa, mutta siihen matkalle tuli pari muuttujaa ja muuta neuletta ... Väri sopii ihan yhtä hyvin tähänkin vuodenaikaan ...


Lankana Rowanin ihana Felted Tweed, neulottu perusohjeella ylhäältä alas päin, puikoilla 3,5. Aloitin luomalla 120 silmukkaa ja alkuresorin jälkeen lisäsin silmukoita joka toisella kerroksella raglanlisäyskohtiin. Kainaloiden jälkeen jaoin silmukat hihoihin ja torsoon, neuloin helman takaa vähän pidemmäksi kuin edestä ja hihoihin tein ylipitkät resorit.


En oikeen osaa pitää tällaista lyhyttä neuletta, joten mietin jo helman jatkamista ... Taidan poimia silmukat alaresorin alta ja neuloa toisen helman tuohon alle - ehkäpä ...


8 kommenttia:

 1. Kiva paita ja kauniin keväinen väri! Kevät tulee aina niin keikkuen, että varmasti villapaidoilla on käyttöä nytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä vaan ... aamupakkasilla tarvitsee vielä villaa ... ;o)

   Poista
 2. Kaunis konstailematon neule ja ihanat ylipitkät hihat! Itse olen toistaiseksi neulonut vasta 4 villatakkia/-paitaa ja aina ohjeen mukaan. Kun katsoin tuota sinun ohjetta jäin miettimään, että onko kaula-aukko etu- ja takapuolelta samanlainen? Sehän olisi kätevää, jos sillä laillakin onnistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep - silmukoita on saman verran etu- ja takakappaleella, kaula-aukko on samanlainen, vain helmasta neuloin takaa vähän pidemmän ... ;o)

   Poista
 3. Kivan näköinen lanka. Tuntuuko mukavalta pitää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lanka on kyllä ihana, rouhean villainen ... Minusta tämän tuntuu mukavalta ja pehmeältä, mutta jos on herkkä villalle niin sitten voi kutittaa ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...