16.6.2015

KikherneHerkku


Hauska kokeilu kikherneistä - makeaa naposteltavaa ... Nam!
 
 
Paahdetut kikherneet
 
6 dl keitettyjä kikherneitä (säilyke)
2 rkl rypsiöljyä
4 rkl kookossokeria
2 tl kanelia
(1 tl vaniljasokeria)
 
Huuhtele ja kuivaa herneet kunnolla. Paahda herneitä uunipellillä 200 asteessa 15 minuuttia. Lisää öljy herneisiin ja sekoittele. Lisää sitten mausteet ja sekoita tasaiseksi. Paahda herneitä taas 200 asteessa 15 minuuttia. Sammuta uuni ja anna herneiden kuivahtaa jälkilämmössä. Herkuttele jäähtyneenä.
 

Alkuperäisen ohjeen ja idean nappasin täältä - Kiitos Chocochilin Elina.
 


4 kommenttia:

  1. Niin ja nykysisn tehdään siitä liemestä munattomia marenkeja, lehden mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo - niitä en ole vielä uskaltanut kokeilla ... Ehkäpä kesälomalla sitten ... ;o)

      Poista
  2. Tuotahan täytyykin kokeilla,kikherneitä kun muutenkin napsin.
    -sirpa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - ylättävän hauska herkku - harvoin tulee maisteltua näin makeita herneitä ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...