5.5.2015

Erilainen Tosca


MaapähkinäToscakakku

Pohja:
2 kananmunaa
1,5 dl intiaanisokeria
2 dl spelttijauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
100 g sulatettua voita

Kuorrutus:
50 g voita
100 g maapähkinävoita
2 dl mantelilastuja
1 dl intiaanisokeria
0,5 dl maitoa
1 rkl spelttijauhoja

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää jauho-leivinjauheseos ja maito-voisulaseos kevyesti sekoittaen. Kaada irtopohjavuokaan. Paista 175 asteessa 20 minuuttia.
Tee silläaikaa kuorrutus.
Mittaa kaikki kuorrutuksen aineet kattilaan. Sekoittele ja anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee vähän. Levitä kuorrutus paistetun pohjan päälle. Paista vielä 200 asteessa 10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.

 
 

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...