25.1.2015

Osta tai älä


Netissä kiertää haaste 'Ole vuosi hankkimatta uusia vaatteita'. Erittäin hyvä juttu!
Säännöt ovat yksinkertaiset: 1) ei osteta vuoteen mitään uusia vaatteita kaupasta. 2) käytetään vanhoja, ostetaan kirppareilta ja lainataan kavereilta. 3) sukkia ja alushousuja nyt ei välttämättä halua ostaa käytettyinä, joten ne saa hankkia uutena. 4) jokaiselle kolme poikkeusta säännöstä (kovimmat pärjää tietty ilman apua). Haasteessa kengät, asusteet ja kaikki päälläpidettävä pukine lasketaan myös vaatteiksi. Aika selvä peli minusta.


Joku voi nyt sanoa, että helppohan sinun on kun pystyt/osaat ommella uusia, korjata ja tuunata vanhoja ... Mutta minäpä ajattelin olla vielä astetta tiukempi itselleni. En oikeasti tarvitse tälläkään hetkellä mitään, enkä minkäänlaisia vaatteita. Olen siis ostamatta myös niitä kierrätettyjä kirppisvaatteita ja muitakin tavaroita. Lankojen ja kankaiden kanssa tulee varmasti hankalinta. Saas nähdä kuinka tädin käy ... Onneksi on aikas messevä varasto kotosalla ... ;o)


Oikeasti siis ihan Oikeasti olen aina ollut kaikenlaista totaalikieltäytymistä vastaan. Aion siis vain harkita entistäkin tarkemmin hankintani. Että tällaisen takaporttin ajattelin jätää auki ...


Mukavaa Sunnuntaita!
 


2 kommenttia:

 1. Hieno haaste sinulla,tsemppiä! Itsekin yritän tyhjentää lanka-ja kangasvarastot ennenkuin ostan yhtäkään kankaanpalaa tai lankakerää...saas nähdä miten käy:).
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu, samoin, yritän tyhjentää varastoja ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...