Banaanisuklaakakku
1 dl kuumaa, vahvaa kahvia
100 g voita
2 kananmunaa
2 dl fariinisokeria
2 banaania
2,5 dl vehnäjauhoja
4 rkl kaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl neilikkaa
1 dl suklaarouhetta
Laita voi sulamaan kuumaan kahviin. Muussaa banaanit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kaikki aineet munavaahtoon ja sekoita hyvin.
Kaada taikina kaakaojauheella leivitettyyn kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa tunnin verran.
Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista.
Nam, pakko kokeilla tätä pian, kiitos taas mukavasta ohjeesta... :) Ja onpa herkullinen tuo ponchokin, keltainen Isoveli ja kirkkaat värit sopivat tosi kivasti yhteen!
VastaaPoistaOle hyvä - suosittelen ...
PoistaJa Kiitos väri-iloa tarvitaan aina ... ;o)
Oi, oi, kun kuulostaa ja näyttää hyvältä. Suklaata ei koskaan voi nauttia liikaa, eihän? Ja leivonta on yksi hyvä keino nauttia sitä vielä vähän enemmän <3
VastaaPoistaJa maistui hyvältä ... Kyllä - enempi parempi suklaassakin ... ;o)
PoistaNamilta kuulostaa, täytyykin tuollainen pyöräyttää kun seuraavan kerran banaanit meinaavat ylikypsyä!
VastaaPoistaOli herkkua - ja just parasta niistä ylikypsistä banskuista ... ;o)
PoistaIhana herkku sateisen sunnuntain aamupäiväkahville! Tehtiin pieniin muffinivuokiin ja paistettiin n. 30 min 200 asteisessa uunissa. Suosittelen kaikille :-)
VastaaPoistaTerv. Mirella
Hienoa - kiva kuulla! Aina kannattaa soveltaa ... ;o)
Poista