31.8.2014

Blog Hop - Hyvän Mielen Syyshaaste

 
Virkattu Lintu - blogin Anna heitti minulle syyshaasteen. Ideana on levittää hyvää mieltä ja samalla vähän haastatella omia suosikkibloggareita.

 
1. Miksi pidät blogia?
Blogia sai alkunsa, kun sitä minulta pyydettiin - siis ohjeita erilaisiin käsitöihin. Nyt blogi toimii päivä- ja muistikirjana omille käsitöille ja herkkuresepteille.

 
 
2. Miten blogisi eroaa muista käsityöblogeista?
No, postaustahtini on ehkäpä vähän nopsempi, kuin monella muulla. Ja täältä löytyy käsitöiden lisäksi myös leivonta- ja muitakin kotijuttuja.3. Mikä käsityö sinulla on kesken juuri nyt?
Voi, miksi tämä kysymys. Minulla on aina monta käsityötä kesken. Tällä hetkellä ainakin kaksi neulepaitaa, yhdet sukat, kaksi torkkupeittoa, poncho ja muutama joululahjakin on jo aloitettu ...

 

4. Mistä löydät parhaat ideat käsitöihin?
Kuljen silmät auki ja poimin ideoita valmisvaatteista, muiden tekemistä jutuista, lehdistä ja kirjoista tai sitten uppoudun Pinterestiin tai Instagramiin ...
 


 

5. Minne laitat ideat muistiin?
Yleensä en mihinkään ... muistan ne muistamisen arvoiset ... Tallennan ideakuvia tietty myös Pinterestiini. Niin ja olen hankkinut paljon tyhjiä, kauniita vihkoja ideoilleni - ja tyhjinä ne ovat edelleenkin ...6. Kuinka nopeasti ideasta syntyy valmis käsityö?
Yleensä laitan idean alkuun heti, mutta sen valmiiksisaattamiseen voikin sitten mennä melkoinen tovi. Nopeat ja erityisen mieleiset jutut valmistuvatkin nopsaan.

 

7. Missä teet käsitöitä? Onko sinulla käsitöille omistettu nurkkaus vai peräti työhuone?
Minulla on oma, erityinen perintönojatuoli olohuoneessa missä neulon ja virkkaan. Ompelukoneet olen ahtanut työnurkkaukseen pienelle lastenpulpetille, johon vain minä mahdun.


 
8. Ovatko käsityötarvikkeesi hyvässä järjestyksessä?
Tähän kuuluu vastata, että Tottakai. Järjestyshän se on epäjärjestyskin ... Minulla on käsityötarvikkeille oma varastohuone, jonka siivoan pohjia myöten kerran, pari vuodessa. Kaikki keskeneräiset työt ovat omissa koreissaan tai kasseissaan ... Ne vaan sitten vaihtelevat paikkaa ...


 
9. Millaisia käsitöitä teet mieluiten?
Neulominen on minulle helppoa ja tietenkin virkkaaminenkin, mutta mielialan mukaan täällä mennään.10. Parhaiten onnistunut käsityösi?
Tähänkin on vaikea vastata ... Tekemäni villasukat ovat saaneet paljon kiitoksia ja niitä näkee ainakin käytössä eniten - ehkäpä ne ovat sitten ne onnistuneimmat.
11. Onko sinulla käsityöhaaveita?
Ainahan haaveita pitää olla ... Olisihan se kivaa pitää omaa pientä lankapuotia ja neuloa päivätpitkät ...12. Paras syksyn piristys?
Kyllä ne on uudet, syksynväriset langat, kynttilät ja suklaa ... ;o)Heitän haasteen puolestani kaikille jotka tuntevat halua vastata tähän hyvän mielen haasteesen!
Tässä vielä kysymukset joihin voit vastata:

1. Miksi pidät blogia?
2. Miten blogisi eroaa muista käsityöblogeista?
3. Mikä käsityö sinulla on kesken juuri nyt?
4. Mistä löydät parhaat ideat käsitöihin?
5. Minne laitat ideat muistiin?
6. Kuinka nopeasti ideasta syntyy valmis käsityö?
7. Missä teet käsitöitä? Onko sinulla käsitöille omistettu nurkkaus vai peräti työhuone?
8. Ovatko käsityötarvikkeesi hyvässä järjestyksessä?
9. Millaisia käsitöitä teet mieluiten?
10. Parhaiten onnistunut käsityösi?
11. Onko sinulla käsityöhaaveita?
12. Paras syksyn piristys?8 kommenttia:

 1. Kivat, inspiroivat kuvat ja mukavat vastaukset.
  Väreistä pidän ja pienistä ideoista joita jaat.
  Tuo satulanpäällinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Kiitos! Kiva kuulla, että viihdyt ... Ja tuo satulanpäällinen on ihana! ;o)

   Poista
 2. Kiitos paljon vastauksista Tanja, on aina kiinnostavaa päästä kurkkaamaan vähän "kulissien taakse" :) Sinun blogisi on kyllä niin ihanan energinen, aina jotain uutta ja inspiroivaa katseltavaa, mistähän löydätkin niin paljon virtaa :) Varastohuone käsitöille, sellainen olisikin kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin oli mukava vastailla ... Virtaa saan aina lisää kivasta palautteesta ja kannustuksesta ... Varastohuone on kyllä luksusta, vielä kun siellä olisi ikkuna niin voisi sanoa työhuoneeksi ... ;o)

   Poista
 3. Mukavat vastauksetPidän noista hienoista ideoista ja ihanista käsitöistäsi:)

  VastaaPoista
 4. Ihana, iloinen haaste. Nappasin haasteen blogiini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Käväisen lukemassa vastauksesi ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...