27.5.2014

Koneella

 
Siis laminointikoneella - saa aikaan kaikkea tarpeellista ... ja välttämätöntä ... tälläkertaa ruoka-alustoja (tai mitä ne nyt ovat nimeltään ne lautasen alle laitettavat roiskesuojat) ... Puhdas alusta on mukava ottaa mukaan pihakaffille tai retkireppuun ...

 
Käytin A3 kokoisia laminoitavia muovitaskuja - leikkasin kuvia lehdistä, vanhoista kalentereista ja mainoksista, pienempiin kuviin käytin taustapaperia.
 

Töihin laminoin Marimekon kaksipuoleisia mainossivuja, erilaisia rakenteluohjeita ja teatterijulisteita - näitä käytetään askartelu- ja piirustusalustoina.


Laminointitaskut ostin edullisesti Biltemasta. Jos et omista laminointikonetta (minä en ainakaan), niin kysäise lähikoulusta tai -päiväkodista josko saisit käydä lainaamassa ... ;o)

 
 

2 kommenttia:

  1. Hei, nää on joskus ollut mulla mielessä, että tällaisia myös tekisin itselleni (ex-työpaikassani laminoimme lapsille heidän omia piirrustuksiaan ruoka-alustoiksi). Nää sun tekemät on kivoja. Inspiroivista lehtikuvista, joo, hyvä idea! Minäpä joku päivä lainaankin töistä sitä laminointivehjettä, kun se on uusi, eikä sitä vielä ole käytetty siellä mihinkään... moiks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti - laminointikoneella saa kyllä tehtyä kaikenlaisia kivoja juttuja ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...