Tarvitset kaksi levyä lempisuklaitasi - minulla oli Maraboun uutuus vaniljanmakuinen valkosuklaalevy ja Dajmsuklaalevy.
Lisäksi tarvitset silikonisen jääpalamuotin - niin ja jotain keksinmuruja, karkkipaloja tms. täytteeksi - minulla oli vielä lisänä quinoapuff-muroja.
Sulata ensin valkosuklaata vesihauteessa (sulata n. yksi pala/konvehti). Lusikoi suklaa muotteihin. ripottele päälle keksinmuruja, puffeja, vaahtokarkkirouhetta tms... Ravistele muottia varovasti - suklaa tiivistyy kunnolla muottiin.
Sulata sitten se toinen, tummempi suklaa ja lusikoi edellisten päälle muotteihin. Heiluttele taas muottia varovasti ja siirrä jääkaappiin jäähtymään pariksi tunniksi.
Ajattelin viedä näitä huomenna työkavereille ... mutta näyttää pahasti siltä ettei nämä riitä sinne asti ... ajatus oli ainakin kaunis ... ;o)
Onhan minulla kuitenkin ihan hyvä syy tänään nautiskella ...
Oi mitä herkua suussa sulavia.Hyvää pyhäpäivää:)
VastaaPoistaKiitti! ja Kiitti samoin! ;o)
PoistaSiellä siis aihetta juhlaan;) Mitä herkkua! Suklaata ei kyllä voita mikään!
VastaaPoistaJuu - ja suklaa sopii jokaiseen juhlaan! ;o) ... ja maistuu ihan ilman juhlaakin ...
PoistaNaminami, oih mitä herkkuja ja niin kauniita ruusujakin!
VastaaPoistaKiitos! Olihan ne - onneksi ruusut kestävät pidempään kuin suklaa ... ;o)
Poista