29.9.2013

Oranssit ...


Eilisellä pyöräretkellä pysähtelin kaikkien upeanväristen vaahteroiden luo ... pyöränkori täyttyi oranssin ja punaisen paahteisilla väreillä.


Lisäksi tarvitset pätkän rautalankaa - pujota/töki lehdet rautalankaan ja pyöräytä langanpäät yhteen. Jätä pätkä rautalankaa ripustuskoukuksi. Pyöreä kranssi paranee kuivuessaan, kun lehdet käpristyvät ...


Tai ota pätkä rautalankaa mukaan metsäretkelle ja pistele kaikki löytämäsi kauniit lehdet samantien siihen ...


Suloista syksyistä sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Kaunis. Tällainen täytyy saada myös omaan oveen. Samoin paperihelmet kaulaan:) Aloin joku viikko sitten tekemään ohjeellasi niitä pitkiä värikkäitä säärystimiä. Niille kävi vain vähän hassusti, kun puolessa välissä kaksivuotias tyttäremme oli ottanut työn käsittelyyn. Meni hetki ennen kuin sain kaikki puikot takaisin työhön ja kaikki silmukat pelastettua:D Pikkuihminen haluaisi niin kovasti osallistua kaikkeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tämä on helppoa toteuttaa sen pienemmänkin, innokkaan assarin kanssa ... ;o)
   Poistin ne sinun vahinkokommentit ...

   Poista
 2. Hieno oranssi ja kauniit valokuvat! Tämän voisikin toteuttaa. Meidän 3v kerää innokkaasti vaahteranlehtiä, kun ollaan kävelyllä. Nyt olisi joku syy keräilylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lapsosen kanssa tämä on erityisen mukavaa ... ;o)

   Poista
 3. Tää on ollut niin listalla myös - ehtisköhän vielä tekemään.
  Ja niin kaunis tuo vika kuva - kaikkea ihanaa sitä luonnosta löytyykin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JepJep - nämä samat ihanat jutut toistuu ihan joka vuosi ... Kyllä vielä ehtii - eiköhän joku puu ole silelläkin vielä kauniinvärinen ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...