24.9.2013

Kolme kuukautta

 
Pakko jo vähän fiilistellä ... tasan kolme kuukautta jouluun! EiEi en ole sekaisin vaan ihan täysillä jouluihminen!
Etsiskelin kaapien kätköistä vähän joululukemista  - joulukansioni ja ihania joulukirjoja ja muutaman vanhan joululehden ...


Lisäsin myös taas uusia juttuja tuonne kauppaan. Siellä voi käydä jo jouluostoksilla ... valikoima kasvaa toki joulua kohti, mutta jos haluat jotain niin ole nopea - useinpia tuotteita on vain yksi kappale ...

 
Olen kerännyt myös tuonne Pinterestiin ihan oman joulukansion - Ihana Joulu - sieltä löytyy paketointi- ja koristeluideoita sekä kaikkia muitakin ihania joulujuttuja - käväise katsomassa!

 
Että Tällaista Tiistaita Täällä!

4 kommenttia:

 1. Kyllä ihana joulu! MUTTA stressiä pukkaa, kun ei ole kovinkaan montaa lahjaideaa vielä mielessä saati sitten teossa. Kiirettä pukkaa kohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ajattelin jo vähän aloitella - ei sitten tule ihan paniikkia ... paitsi aina viimehetkellä tulee ne parhaat ideat ja sitten se kiirekin ... ;o)

   Poista
 2. voi ei. tiedän, että nyt pitäisi jo ajatella, mutta ajattelukapasiteetti ihan muualla. kiire pukkaa tod.näk. kaikissa tapauksissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - kuulostaa niin tutulta. Toisaalta koko ajan tulee tehtyä pieniä kässäprojekteja - ihan terapianakin - jokunen niistä päätyy sitten pakettiinkin ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...