Täällä yritetään kaikin keinoin nopeuttaa kevättä. Puutarha on vielä paksun lumen peitossa, mutta keittiössä itää jatkuvasti.
(Löysin kylläkin just tällaisen lasisen idättämön, jonka aion ehkä sitten kuitenkin hankkia ... On aika paljon kauniinpi)
Papuja/ituja huuhdellaan kahdesti päivässä. Ja koko systeemiä pidetään pimeässä. Minä laitoin ison kattilan nurinpäin idättämön päälle.
Parissa päivässä idut ovat valmiita. Pidä niitä vielä hetki valossa - maku paranee!
Meillä ituja laitetaan leivän päälle, salaatteihin ja kasvissosekeitossa ne maistuvat aivan herkuilta.
Hyvin on idut itäneet,täytyy tunnustaa etten ole oikein noihin ituihin tottunut ♥
VastaaPoistaKannattaa kokeilla. Laita vaikkapa sämpylätaikinaan ... ;o)
Poista