Ruispuolukkamuffinit
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl rypsiöljyä
1 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 dl ruisleseitä
1,5 tl leivinjauhetta
1,5 tl vaniljasokeria
2 dl puolukoita
levy valkosuklaata
Riko kananmunien rakenne. Lisää sokeri ja öljy ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää nesteeseen. Sekoita varovasti jäiset puolukat joukkoon. Jaa taikina pikkuvuokiin. Lisää halutessasi 1 pala valkosuklaata jokaiseen vuokaan (paina keskelle taikinaa).
Paista muffineita 200 asteessa 15 minuuttia. Syö loppu suklaa odotellessasi ...
Jos haluat muffineista oikeasti terveellisiä niin jätä tuo suklaa pois - maistuvat ihan tosihyvältä niinkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti