20.12.2017

20.


Voi taivas! Nyt on herkkua ... taas! Tuossa aiemmin jo kehuin makean ja suolaisen liittoa täydelliseksi - sama jatkuu ja paranee vaan ...


Piparinäkkäri

500 g pakastepiparitaikinaa
erilaisia siemeniä:
auringonkukkaa, seesamia, unikkoa,
kurpitsaa, chiaa ...
sormisuolaa

Sulata pakastetaikina ja peitä sen pinta erilaisilla siemenillä. Kauli taikina ohuemmaksi ja lisää siemeniä koko ajan niin, että pinta on siementen peitossa. Kun taikina on uunipellin kokoinen, ripottele pinnalle suolaa ja paista 225 asteessa 10 minuuttia. Leikkaa paistunut levy lämpimänä 'näkkäreiksi'. Nauti erilaisten juustojen kanssa ja ehkä vähän hilloa ...


Alkuperäisohje löytyy täältä - KLIK.



2 kommenttia:

  1. Hei, minäkin olen tehnyt jo moonta pellillistä kun löysin ohjeen blogilinkeistäsi. Miksihän tätä ei ole itse hoksannut, parempia kuin peruspiparit!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...