Tämän piiraan alkuperäinen nimi on 'avio-onni', enkä kyllä yhtään ihmettele - Aivan ihanaa herkkua tästä tuli ... Seuraavaksi kokeilen samaa omenahillolla ...
Murupiiras
100 g fariinisokeria
170 g kaurahiutaleita
170 g täysjyvävehnäjauhoja
200 g voita
3 dl raparperihilloa
Anna voin pehmitä huoneenlämmössä. Sekoita kuivat aineet kskenään (ihan vaan puukauhalla) ja lisää pehmeä voi. Painele 3/4 osaaa taikinasta (n. 20 x 30 cm) vuokaan. Levitä pinnalle hillo. Murustele loppu taikina piiraan päälle.
Paista 200 asteessa 25 minuuttia.
Tarjoile vaniljajäätelön kanssa tai nauti sellaisenaan ...
Alkuperäinen ohje täältä - KLIK. Kiitos Satu!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti