No niin ... nyt tuli paisteltua sellaiset munkit ettei paremmasta väliä ... Ihanan tummat, maukkaat ja nopeasti valmistuvat, niin ja vegaanisetkin vielä ...
Banaanimunkit
3 (ylikypsää) banaania
0,75 dl muscovadosokeria
1 tl kardemummaa
0,5 tl inkivääriä
4 dl spelttijauhoja
1 tl vaniljasokeria
3 tl leivinjauhetta
Paistamiseen rypsiöljyä
Päälle tummaa kidesokeria
Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Pyörittele taikinasta jauhotetuilla käsillä palloja (n. 15 kpl). Paista pallot heti kuumassa öljyssä. Pyörittele paiston aikana. Nosta reikäkauhalla paperin päälle ja pyörittele lämpimänä sokerissa.
Kyytipojaksi sopii jääkylmä Kombucha tai perinteinen sima ...
Hauskaa Vappua!
Alkuperäisohjeesta Kiitos Saaralle! - KLIK
Herkullisen näköisiä. Iloista vappua Tanja:)
VastaaPoistaIloista vappua!
VastaaPoista