9.1.2017

Buffi


Kaikki tietävät varmaankin se 'Buff' -trikooputkikaulurin mitä voi käyttää piponakin ... Neuloin vastaavanlaisen putken joulupakettiin puolisolleni.


Ideana on putken monikäyttöisyys - sen voi kiepauttaa pipoksi (kumminkin päin) tai käyttää kaulurina miten päin haluaa ...


Buffi on neulottu 2,5 numeron puikoilla, suljettuna putkena. Harmaa lanka on Dropsin konepestävää Baby merinoa ja vihreä on Schoppelin Crazy Zauberball (myös konepestävää) sukkalankaa. Aloitin neulomisen harmaalla resoriosuudella, 160 silmukkaa 3 o, 2 n 25 cm. Sitten jos olisi löytynyt vapaana pienemmät puikot niin olisin vaihtanut, mutta jatkoin sileää oikeaa aina 4 kerrosta harmaalla ja 4 kerrosta vihreällä. Kaksi viimeistä raitaa neuloin 2 o 2 n resoria ettei reuna rullautuisi. Työn valmis pituus on siis 50 cm.


Kuulemma ihanan pehmeä ja lämmin ja kaulurina ihan paras ...


10 kommenttia:

 1. Minäpäs en tiennytkään koko buffista mitään ennen tätä, mutta sellainen ON pakko saada!!! Loistava idea tällaiselle kaulastaan aralle koiranulkoiluttajalle :D - KIITOS taas!

  VastaaPoista
 2. Onpa mahtava idea ja toteutus! Kiitos kun jaoit sen meidän kanssamme. Näitä tulee varmaan meikäläisen lähipiiriin kuuluvat saamaan lahjaksi tänä vuonna :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ilo on ihan minun puolellani ... kiva jos kokeilet ... ;o)

   Poista
 3. Vautsi. nyt on ideaa ja hieno toteutus.

  VastaaPoista
 4. Ihan huikea neulomus! Varmasti kokeilen itselleni, täydellinen idea ja toteutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On ollut kyllä kovin pidetty ja kovassa käytössä ... 😀

   Poista
 5. Hei! Paljonko lankaa meni yhteensä?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...