27.10.2016

Socki - sukkalanka


Päädyin kokeilemaan Socki -sukkalankaa sen halvan hinnan ja houkuttavien värien takia. Lanka on kotoisin Turkista ja siinä on 75% superwash villaa ja 25% polyamidia. Tuntuma on enemmän tekokuituinen ja liukas kuin villainen. Sukat neuloutuvat ilahduttavan nopeasti, puikoilla 3,5. Pesun- ja käytönkestävyydestä ja lämpöisyydestä en vielä tiedä ...
 
 
Testaan vielä tämän sinisen, vihreää testasinkin jo täällä - KLIK. Lankani tilasin täältä - KLIK. Palaan kuitenkin kotimaisten vaihtoehtojen pariin ...
 11 kommenttia:

 1. Onks sul 4 miest vai!!! Mullei oo yhtää naist! mut nii..

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta ja testauksesta! Pysyttelen näissä tutuissa ja helposti saatavissa :D - sitäpaitsi reaktiivivärjäystä tiedossa viikonloppuna! Mikro laulakoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä ... Oih - värjäys on aina ihanaa! ;o)

   Poista
 3. Samanlainen tuntuma vähän jäi langasta, kun yhdet sukat siitä tein. Jännä miten samoilla aineksilla saa niin erituntuista lankaa. Värit ovat kuitenkin tosi herkkuja ja käytössä kestävyydestä tietysti ajan kanssa vastaa tietoa saa. Toinen kerä odottaa vielä, mutta eiköhän sekin sukiksi taivu.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainoa ihan vähän pettynyt ... Kiitti samoin - viikonloppuja! ;o)

   Poista
 4. Kauniit sukat ja kivoja värejä langasta tarjolla. Jospa sitä ostaisi muutaman kerän ja uskaltautuisi kokeilemaan langan tuntumaa. :)

  -AniiL-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa kokeille ihan näiden ihanien värien takia ... ;o)

   Poista
 5. Juuri sain paketin tuota lankaa ja lähipäivinä menee testaukseen:).Aivan ihania värejä,mutta tosiaan tuntuma on hassu,ihan erilainen kuin vastaavissa Novitan langoissa.Samalla tilasin testaukseen merinolankaa,se tuntuu hintaisekseen aika kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Aina kannattaa kokeilla ... Täytyykin laittaa tuo merinolanka muistiin kun seuraavan kerran teen tilausta ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...