14.8.2015

Perjantaipiiras


Käytin tähän piiraaseen jääkaapissa seisoneen, myyntipäivän ylittäneen hedelmäjogurtin - ei niitäkään kannata siis roskiin heittää ...
 
Jogurttipiiras
 
1 dl sokeria
1 dl kaurahiutaleita
2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 kananmuna
1 dl voisulaa
1 dl jogurttia
 
4 dl marjoja
1 kananmuna
3 dl jogurttia
2 rkl sokeria
 
Sekoita kuivat aineet ja lisää niihin nesteet. Levitä piirasvuokaan.
Laita jäiset tai tuoreet marjat, raparperit tms. pohjan päälle. Sekoita täytteen aineet ja kaada marjojen päälle.
Paista 200 asteessa 30 minuuttia.
 

 

4 kommenttia:

  1. Hapanmaitotuotteet onkin siitä hyviä, kun niitä voi käyttää vielä kauan päiväyksen jälkeen vaikkapa leivonnassa.. Kun joskus tuppaa jotain vahingossa unohtumaan jääkaapin perälle.. Herkullinen piirakka..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta - ja sopivat tosiaankin hyvin leipomuksiin ... Kiitti - olihan tämäkin hyvää! ;o)

      Poista
  2. Hyvää oli ja helppo ohje.
    Inhokkireseptini alkaa lauseella, vaahdota voi ja sokeri.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...