Vielä ehtii pyöräyttää juhannuskakkusen ...
JuhannusSuklaakakku
175 g keksinmuruja
50 g voita
2,5 dl Flora Vanillaa
2 prk (a 200g) appelsiinirahkaa
0,5 dl sokeria
3 liivatelehteä
2 rkl appelsiinimehua
175 g tummaa suklaata (tai lempisuklaatasi)
Sekoita sula voi keksinmuruihin. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle - laita alle leivinpaperi. Laita jääkaappiin odottelemaan.
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vaahdota Flora Vanilla. Lisää rahkat ja sokeri ja sekoita. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä ja lisää mehu. Lisää liivateseos rahkaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada rahka keksipohjan päälle.
Sulata suklaa. Sekoittele sulaa suklaata varovasti rahkan sekaan. Jätä näkyviä raitoja.
Laita kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Koristele ja herkuttele! Mukavaa Juhannusta!
Oikein hyvää juhannusta ja lomaa!
VastaaPoista-sirpa-
Kiitos samoin! ;o)
PoistaNam! Herkullista juhannusta! :)
VastaaPoistaKiitos! ;o)
Poista