30.12.2013

Error


Antelias joulupukki toi minulle ihan oman läppärin. Mukaan olisi voinut paketoida kokopäiväisen avustajatontun (ja korillisen hermoja) ... Siis sormi menee täällä suuhun ihan yhtenään (namikulhon kautta tosin). Tässä koneessa on kaikki uusimmat hienoudet ja ohjelmat joista en ole tiennytkään ... Päivitellään nyt sitten täällä koneen kanssa vuorotellen koko ajan ... ;o)


Tähän asti olen harrastanut tätä kirjoittelua lainakoneilla, yleensä iltamyöhään, työmiehen ja koneen kotiuduttua tai poikasten armeliaasti tarjoamilla jämähetkillä, kun eivät itse tarvitse koneitaan ... No nyt sitten voin kirjoitella ihan koska vaan haluan - tosin vielä vain silloin kun apua on huutoetäisyydellä ... Kyllä minä vielä opin tai sitten tämä kone oppii miten minua pitää auttaa/ymmärtää ...


Katsoin kuitenkin parhaaksi ommella kaverilleni ihan oman makuupussin vanhasta villapaidasta - sen minä osasinkin tehdä ihan ilman apua! Nyt voin peitellä koneeni kauniisti nukkumaan ja tarttua vielä hetkeksi siihen lainakoneeseen ... Teippasin kannustavat sanat valmiiksi uuteen näppäimistöön.
ISO KIITOS näin isosta lahjasta!

 
Kyllä kannattaa olla kiltti!

8 kommenttia:

 1. Ihanan makuupussin koneesi onkin saanut. Onnea uudelle koneen omistajalle ja olen varma että yhteistyönne tulee vielä olemaan saumatonta : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu - kyllä tämä tästä pikkuhiljaa lähtee sujumaan ... ;o)

   Poista
 2. Ihana makuupussi koneelle :) Toivottavasti se ei kauaa joudu pussissaan kuitenkaan lepäilemään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä minä jokapäivä pikkuisen sitä lähentelen ... ;o)

   Poista
 3. Eipä olisi kirjoitusten ja kuvien määrästä olettanut että lainakoneilla pyyhit menemään:) pikemminkin ajattelin että ammattitaito tässä on mikä puhuu ;) t. Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuullaa ettei kaikkea huomaa siellä toisella puolella ... ;o)
   Oikeasti olen teknisesti todella osaamaton ja vielä lievästi lukihäiriöinenkin ...

   Poista
 4. Ihana makuupussi tosiaan koneella! Hyvä idea!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...