27.11.2013

Kanelia


Kaneli on mausteista se mikä maistuu minusta eniten joululle ... ja sitähän voi lisätä mihin vaan:


Kanelimarengit

3 kananmuna valkuaista
1,75 dl sokeria
1,5 tl perunajauhoja
2-3 tl kanelia

Vatkaa valkuaiset kevyesti ja lisää sekaan puolet sokerista. Sekoita perunajauhot loppuun sokeriin. Vatkaa marenkia ja lisää pikkuhiljaa, lusikallinen kerrallaan sokeri-perunajauhoseosta. Jatka vatkaamista kunnes marenki on paksua ja kiiltävää ja pysyy jämäkästi kulhossa. Sekoita lopuksi varovasti lastalle kaneli marenkiin.
Pursota taikinasta pieniä sydämiä tms uunipellille leivinpaperin päälle.


Paista marenkeja uunin alaosassa 130 asteessa tunnin ajan. Ota uuni pois päältä ja anna marenkien jäähtyä uunissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...