28.7.2013

Fjälirshuset


Yksi pieni Tukholmavinkki on ihan pakko postata ...Olin kuullut monta suositusta tästä ihanasta perhostalosta, mutta aiemmin se vaan on jäänyt käymättä ...


 

Miesväen mielestä olisi voinut jäädä tälläkin kertaa väliin ... Oli siis ehkä maailman huonoin idea ikinä mennä helteellä tropiikkiin - kuulemma ... ;o)

 


No minä tykkäsin - kauniita perhosia lenteli ja laskeutui kädelle, ilma oli ihanan kuumaa ja kosteaa, hienoja puroja ja pieniä putouksia, liskoja, sammakoita, kaloja ...

 

Fjärilshuset löytyy Hagaparkenista - Hagan linnan puistosta. Puistokin on kaunis ja hyvinhoidettu ...Kungsholmenilta löysimme vielä aika huiman Rålambshovsin skeittipuiston - vähän eri kokoluokkaa kuin meillä kotinurkilla ... Ja siellä sitten yksi poikanen viihtyikin paremmin ... ;o)

2 kommenttia:

  1. Näyttää ihanalta! Muistelen itse käyneeni lapsena vastaavanlaisessa paikassa Suomessa, mutta äitinikään ei muista, olenko käynyt ja jos olen, niin missä. Muistaako kukaan onko Suomessa tällaista paikkaa tai onko mahdollisesti joskus ollut? Muistelen, että se olisi ollut jonkinlaisen sisähuvipuiston yhteydessä, jossa olisimme mahdollisesti käyneet luokkaretkellä. Muistelen myös, että pidin perhostalosta tosi paljon. Vai kuvittelenko koko jutun?!

    VastaaPoista
  2. Olihan se tosiaankin ihana! Minä en ole koskaan kuullut mistään kotimaisesta versiosta ... ;o)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...