24.6.2013

Ja hyvähän kiertää

Osallistuin taannoin hauskaan käsityöhaasteeseen ja sain jo nyt postissa aivan ihanan paketin Pink Parsleyltä. Paketista löytyi


liki parimetrinen huikeanpinkki simpukkakaulakoru - tähän haluan ohjeen!!
Ja jättisuuri vadelmanpunainen verkkokassi - kassiin mahtuu pyyhe, rantapallo, tyyny ja kirja rantaretkelle - aivan huippu.


Kääk - en olisi edes osannut toivoa näin täydellisen sopivaa yllätyspakettia - taitaa tekijä olla ajatustenlukija ... Nämä oli vielä pakattu kauniisti turkoosiin silkkipaperiin ... KIITOS!


Jos haluat vielä mukaan tähän haasteeseen niin minulla on pari paikkaa jäljellä - rohkelikoille.
Omat pakettini odottelevat jo lähes lähtövalmiina ... ;o)

6 kommenttia:

 1. Oi, olen ihan otettu! =) Kiva että tykkäsit. Laitan ihan kohta postauksen noista jutuista nyt kun tiedän pakettien tulleen perille.

  Yritän vaan vielä löytää sen korujen ohjeen sijainnin kun en älynnyt kirjoittaa sitä lehden nimeä ja numeroa jo virkatessani ylös mihinkään.. (menee hetki kun kaivelen, mulla on ihan liikaa käsityölehtiä ja ihan liian huono muisti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan vielä! Eihän näistä voinut olla tykkäämättä ... Ja tuo koru - ihana - ja vaikuttaa niiin yksinkertaiselta, mutta en jaksa pohtia ohjetta ... Kiva jos löydät sen ... ;o)

   Poista
 2. Voi minä tahtoisin kovasti mukaan, miten onkin tuollainen haaste mennyt ohi... harmittaa vähäsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain nopeat jne... Käväise katsomassa osallistuneiden blogeista, josko ehtisit siellä mukaan ... Taitavia, osaavia osallistujia kaikki! ;o)

   Poista
  2. Kävin, mutten löytänyt. :(

   Poista
  3. No voi - ehkäpä eivät ole vielä laittaneet haastetta eteenpäin ... Käväise myöhemmin uudestaan. ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...