18.2.2013

Tadaa!


Näin eilen tein - blogissa tämän ihanan tadaa-monitoimihuivin jo marraskuussa. Sieltä löytyy myös selkeä, kuvitettu ohje. Oma projektini venyi, koska en heti löytänyt mieleistäni lankaa. Halusin huivista selkeän värisen ja kevyen, mutta mitään tekokuitulankoja en käytä.


Langaksi valikoitu Punta Yarnsin käsinkehrätty puuvillalanka (nimeä en muista). Väri on kauniin musta, nokinen, jossa on harmaita sävyjä.


Pieni ongelma syntyi siitä, että olin jo neulonut langan villapaidaksi (jota olin käyttäyt vain kerran). No, purkuhomman jälkeen neule valmistui sivutyönä kaikkien muiden käsitöiden ohella. Isoilla puikoilla nro 7 ja pidennetyillä silmukoilla, helmineuleena tehty neule oli nopea ja helppo neuloa.
Valmis huivi on n. 60 x 120 cm venyttämättä. Päälle kiedottuna huivin koko kasvaa reilusti.


Nappiparin kiinnitin toisiinsa huivissa käyttämälläni langalla, tuplasolmulla.Tätä voi napitella ihan miten haluaa - harvaksi neulottu neule on yhtä napinläpeä kokonaan ...


Keväämmällä käytän tätä varmasti takin korvikkeena ...

4 kommenttia:

 1. Tosi ihana! Napit kruunaavat kokonaisuuden. Tuota huivimallia katselin itsekin sillä silmällä, uusimmassa Suuri Käsityö -lehdessähän oli tähän ohje myös... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jepjep. Minä nappasin tämän heti omakseni - ihan jo tuon yksinkertaisen ohjeen takia. Ja olen kyllä itsekin tähän tyytyväinen. ;o)

   Poista
 2. Ai vitsit - tosi ihana! Tykkään väristä ja nuo napit on sit "just se". Tekis mieli tehdä itellekin - ihan noiden nappi-ihanuuksien takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noita nappeja tulee nyt kyllä tehtyä moneen paikkaan. ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...