20.7.2013

Vanhus

Meillä majailee suuri joukko suvun vanhoja huonekaluja - aivan ihania ja rakkaita. Meillä on tapana kuitenkin uudistaa ja hyötykäyttää kaikkia - ei siis museoida.
 

Tällä kertaa vuorossa on työkalukaappinakin palvellut todella vanha kaappi.

 
Puoliso keksi asentaa puuoveen maitolasin - ulkonäkö ei ratkaisevasti muuttunut, mutta kaappi sopii nyt käyttötarkoitukseensa paremmin. Olin jo aiemmin maalannut kaapin valkeaksi ...

 
Kaappi on sisältä alkuperäisen sininen ja ropusti. Kasasimme kaappiin kaiken telkkariin liittyvän - ei niin kauniin - kuulemma tarpeellisen tekniikan.

 
Kaukosäätimet toimivat lasioven läpi eivätkä härpäkkeet ole näkösällä - mahtavaa! Vielä kun saisi tuon telkkarinkin kaappiin ...

 
Ja tuo yrttipuskani ei voi kuulemma olla tuossa kaapin päällä ? - en ymmärrä ...


8 kommenttia:

 1. Voi noistahan saa ihan kauniita kun vähän uudistaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - maali tekee ihmeitä! ;o)

   Poista
 2. Omituista että yrttipuska on tiellä. Meillä myös kuulee tuollaisia irrationaalisia kommentteja. Noita tekniikkavempaimia ja niiden lukemattomia kaukosäätimiä on kyllä hankala naamioida. Puolen seinän kokoinen taulutv on meilläkin vielä esillä, siihen kun ei tahdo sopivaa kaappia löytää. Hieno tuo teidän kaappi, kivasti uudistettu. Itse perin juuri täyspuisen piirongin jonka maalaamista jahkaan. Mutta kuten sanoit käyttöönhän ne on tarkoitettu, sitä kai edesmennyt tätinikin ko. oman kaappini kohdalla olisi halunnut.

  Löysin blogisi kesällä jonkun muun blogin kautta, siitä lähtien olen seuraillut. Tehokas tekijät olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu - en arvatenkaan ole mikään tekniikan ystävä ... niinkuin talon miesväki ... Kyllä vanhoja kalusteita kannattaa maalata ja käyttää - ne ovat niin paljon kestävämpiä ja kauniinpia kuin upouudet.

   Kiitos! Ja Tervetuloa mukaan! ;o)

   Poista
 3. =D Hahaa.. Ei kaapille, se on hirmu hieno! Vaan noille sinun kirjoituksillesi. Samaa vaivaa meillä, ihan mahdoton määrä erilaisia/-kokoisia mööpeleitä kauko-ohjaimineen roikkuu kiinni tuossa telkkarissa, ja kaikki aivan ehdottoman välttämättömiä, tietenkin. Edes ääntä ei voi kuunnella jos ei virittele eri mööpelistä päälle. Ja herra paratkoon sitä johto-sekamelskaa siellä telkkarin taustalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tuo kaappivanhus nielee onneksi ne kaikki johdotkin. Siivouskin on nyt niin paljon helpompaa ja valkeus olohuoneessa lisääntyi mukavasti! ;o)

   Poista
 4. Ihania tällaiset tuunaukset, jossa vanha tavara saa uuden käyttötarkoituksen. Hieno idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täällä on nyt uudistettu oikeen urakalla kaikkea ihanaa vanhaa ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...