21.7.2013

Välipalaa

Kaiken maalaamisen ja rymsteeraamisen väleissä maistuu:

 
SuklaaKarpaloCookies

200 g voita
1,5 dl intiaanisokeria (tavallinen hienokin käy)
1,5 dl fariinisokeria
2 kananmunaa
5 dl spelttijauhoja (vehnäkin käy)
1 tl soodaa
100-200 g suklaata
2 dl kuivattuja marjoja (tässä karpaloita)

Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää kananmunat yksitellen, hyvin vatkaten.
Sekoita sooda jauhoihin ja lisää taikinaan. Rouhi suklaa ja lisää marjojen kanssa taikinaan. Sekoita hyvin.
Laita taikinaa ruokalusikalla keoiksi leivinpaperille. Jätä kasojen väliin tilaa, leviävät uunissa.
Paista keksejä 175 asteessa n. 15 minuuttia. Keksit saavat tummua reunoilta, mutta jäädä keskeltä pehmeiksi ja meheviksi.


Ja takaisin touhuamaan ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...