7.9.2016

Jämäjuttu


Hävikkiruokaviikko meni, mutta jämäruokaa riittää. Kasasin alkuviikon (ja viikonlopun) jämät yhteen ateriaan ...
Pohjana n. 5 dl perunamuusia ja 2 dl spelttijauhoja. Sekoita ja taputtele uunipellille pyöreäksi 'pizzapohjaksi'.
Täytteenä n. 4dl uunijuureksia (porkkanaa, kelta-, puna- ja raitajuurta, sipulia). Ohje löytyy täältä - KLIK. Lisäksi pari pientä palaa grillattua halloumia pilkottun. Levitä täyte pohjan päälle ja käännä pohjan reunat ylös täytteen päälle.
Paista 225 asteessa vartin verran.


2 kommenttia:

  1. Tämmösiä jämäruokajuttuja täytyis harrastaa enemmänki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - mieluummin näitä kuin ruokaa roskiin ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...