9.10.2014

Tummempi


Pikkuisen parempi, tumma
Banaanisuklaakakku

1 dl kuumaa, vahvaa kahvia
100 g voita
2 kananmunaa
2 dl fariinisokeria
2 banaania
2,5 dl vehnäjauhoja
4 rkl kaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl neilikkaa
1 dl suklaarouhetta

Laita voi sulamaan kuumaan kahviin. Muussaa banaanit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kaikki aineet munavaahtoon ja sekoita hyvin.
Kaada taikina kaakaojauheella leivitettyyn kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa tunnin verran.
Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista.

 

8 kommenttia:

  1. Nam, pakko kokeilla tätä pian, kiitos taas mukavasta ohjeesta... :) Ja onpa herkullinen tuo ponchokin, keltainen Isoveli ja kirkkaat värit sopivat tosi kivasti yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä - suosittelen ...
      Ja Kiitos väri-iloa tarvitaan aina ... ;o)

      Poista
  2. Oi, oi, kun kuulostaa ja näyttää hyvältä. Suklaata ei koskaan voi nauttia liikaa, eihän? Ja leivonta on yksi hyvä keino nauttia sitä vielä vähän enemmän <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja maistui hyvältä ... Kyllä - enempi parempi suklaassakin ... ;o)

      Poista
  3. Namilta kuulostaa, täytyykin tuollainen pyöräyttää kun seuraavan kerran banaanit meinaavat ylikypsyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli herkkua - ja just parasta niistä ylikypsistä banskuista ... ;o)

      Poista
  4. Ihana herkku sateisen sunnuntain aamupäiväkahville! Tehtiin pieniin muffinivuokiin ja paistettiin n. 30 min 200 asteisessa uunissa. Suosittelen kaikille :-)

    Terv. Mirella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa - kiva kuulla! Aina kannattaa soveltaa ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...