9.9.2014

Liian hyvää

 
Ystäväni sai lankeamaan taas kerran suklaaherkkuun jakamalla tämän herkkureseptin ...
 
 
Sininen suklaakakku
 
200 g voita
2 dl (intiaani)sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnä/spelttijauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
0,5 dl maitoa
1 levy Fazerin sinistä maitosuklaata

Rouhi suklaa, jätä 3 riviä odottamaan. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen vaahtoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vuorotellen maidon kanssa taikinaan. Sekoita suklaarouhe kevyesti joukkoon.
Kaada taikina korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa tunnin verran.
Kumoa kakku hieman jäähtyneenä ja laita suklaapalat lämpimän kakun päälle. Palat sulavat ja valuvat ihanasti ... Voit vielä lisätä koristeeksi suklaapalleroita.



Parhaimmillaan kakku olisi kuulemma muutaman päivän jälkeen, muhittuaan jääkaapissa - en tiedä tästä ... Me ahmittiin tämäkin aika nopsaan ... ;o)

 

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...