2.9.2014

Hippuja

 

Tyhjentelin taas keittiön kaapista kaikenlaisia pussinpohjahippuja.


Suklaahippukeksit

125 g voita
1,5 dl (intiaani)sokeria
1 kananmuna
1 rkl maapähkinävoita
2 dl vehnä/spelttijauhoja
1 dl kaurahutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua muskottia
n. 80 g suklaarouhetta (kaikenlaiset suklaat käy)

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmuna. Lisää halutessasi maapähkinävoi ja sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan muutamassa erässä. Rouhi suklaat ja sekoita taikinaan.
Nostele taikinasta kahdella lusikalla nokareita pellille leivinpaperin päälle.
Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Anna pikkuleipien jäähtyä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...