1.9.2014

Harmit


Meinasin taas ottaa käyttöön nämä pari vuotta vanhat kämmekkäät. Ja muistin heti miksi en käytä näitä koskaan. Harmittaa hitokseen tuo toisen käden moka. Sitä ei kukaan huomaa, mutta että voi ottaa päähän noinkin pieni 'ajatus'virhe. Lankana ihana Lett Lopi -villalanka. Joudun vissiin purkuhommiin ...


Se on syksy nyt!


6 kommenttia:

 1. Kauniit kämmekkäät. Itse olen monesti huomannut, et purkaminen kannattaa. Tosin valmiin ja jo päätellyn työn purkaminen vaatii huomattavasti enemmän päättäväisyyttä kuin keskeneräisen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos olisin huomannut mokan keskeneräisessä hommassa olisin heti purkanut, mut nyt en enää tiedä ... toisaalta tuo häiritsee niin paljon ... ;o)

   Poista
 2. Hullu ei huomaa ja viisas ei kerro. Ymmärrän toki ärsytyksesi, koska ite olen ihan samanlainen. En kestä virheitä omissa töissäni. Yleensä syynään virhekohdan miehelläni. Jos hän sen huomaa virhe on suuri ja jos hän ei sitä silmällään löydä niin sit oon antanu itelle luvan jatkaa matkaa purkamatta. Mut siis kaikesta huolimatta nämä on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onhan nämä ihanat ja siksi harmittaakin ... käyn nyt ankaraa taistelua itseni kanssa et kannattaako purkaa ... ;o)

   Poista
 3. Onko lankaa vielä jäljellä? Mites olisi Yarn Harlotin tapa huijauskorjata väärä palmikonkierto silmukoita jäljitellen? (postauksessa alempi kuvasarja)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankaa ei enää ole - käytin johonkin jämälankajuttuun loput ... Ihan näppärä korjaustapa ... joudun varmaankin joskus kokeilemaan johonkin ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...