10.8.2014

Kesken


Ihan sama mihin päin katson niin aina näkyy joku keskeneräinen käsityö ...
 
 
Kaikkia olisi kiva jatkaa, mutta aloitankin taas jonkun uuden homman ...

 
Melkein jo odotan niitä harmaita päiviä mitkä houkuttavat/pakottavat nojatuoliin neulomaan ... mutta vain melkein!


Vielä tänään saa onneksi pötköttää, lukea ja nauttia auringossa ...
 

Suloista sunnuntaita!


6 kommenttia:

 1. Sama täällä; kaikkea keskeneräistä siellä täällä. Mutta aina voi tosiaan sitten sen hetkisen mieltymysten ja ajan ja tunnetilan perusteella päättää, että mitähän nyt tekis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan just niin ... Ja kohtahan nuo kelitkin viilenee ja tekee tosiaan mieli sisähommiin ... ;o)

   Poista
 2. Alottaminen taitaa olla helpompaa kuin lopettaminen, tai ei niinkään, se välipuurtaminen kai eniten tökkii. Sitten taas kiihtyy kun loppu lähestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - innostun aina ihan hurjasti uusista aloituksista ... Toisaalta on myös aika kiva löytää varastosta vuoden takaisia alkuja ... niiden jatkaminen on melkein kuin uuden aloittamista ... ja se välipuurtaminen on tod tylsää - joskus ... ;o)

   Poista
 3. Muiden keskeneräiset työt näyttävät paljon sallituimmilta ja hyväksytyimmiltä kuin omat. Niitä pitää hieman jemmailla ja piilotella, koska ne on noloja. Mutta onko muka innostuminen noloa? Eeiii. Ehkä se on vain tuo välipuurtaminen, joka on hiukan joskus tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olenkin ottanut tavaksi 'sisustaa' noilla keskeneräisyyksillä ... Säilön niitä kauniisiin koreihin ja katson vähän mihin tai minkä tuolin viereen minkäkin värisen keskeneräiseni asetan ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...