16.2.2014

Paahdettuna

 
Sunnuntaina sopii tarjota herkkuruokaa. Itse olen aiemmin suhtautunut hiukan skeptisesti ruusukaaliin, mutta en enää:
 
 Paahdetut ruusukaalit

400 g ruusukaalia
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamicoa
sormisuolaa

Halkaise ruusukaalit ja poista kova kanta. Sekoita kaaleihin öljy ja balsamico (minulla oli basilikalla maustettu versio). Levitä kaalit uunipellille ja ripottele päälle reilusti suolahiutaleita.
Paista kaaleja 200 asteessa puolisen tuntia. Kaalit saavat paahtua reippaasti.


4 kommenttia:

  1. Oli ihan pakko hakea heti tänään kaupasta pussillinen ruusukaaleja ja testata tämä ohje - ja herkkua olivat! Kiitos siis vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin jäin heti koukkuun - kunhan ensin uskalsin kokeilla ... ;o)
      Olehan hyvä!

      Poista
  2. Tuo paahtaminen vaikuttais hyvälle idealle. Voisin vaikka tykätä. Itsellä vaan oikeastaan huonoja kokemuksia ruusukaalista, lähinnä koulun ylikypsistä vetelistä palleroista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - tämä toimii! Voit unohtaa ne koulun vetelät ... Nämä rapsahtavat mukavasti suussa! ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...