31.10.2013

Makuja


Kuinka paljon erilaisia makuja voi sekoittaa?
Aika paljon sanon minä ... Tässä herkussa ei ole tosiaankaan sorteissa säästelty:


Mausteinen porkkanakakku

2 kananmunaa
1,5 dl fariinisokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl kanelia
0,5 tl inkivääriä
1 tl vaniljasokeria
2 porkkanaa raasteena
2 omenaa raasteena
1 dl kookosöljyä
1 dl rouhittua suklaata
0,5 dl mantelirouhetta

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahtoon.
Sekoita varovasti raasteet, öljy, suklaa ja mantelit taikinaan.
Kaada taikina irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 40 minuuttia.
Koristele kakku tomusokerilla.

2 kommenttia:

  1. Nam, vaikuttaa hyvältä reseptiltä! Ja ihanan jouluiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - joulu alkaa pikkuhiljaa jo ihan pakolla tuntua joka puolella ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...