4.7.2013

B ja B ja B


Bed ja Breakfast-cafe meiltä jo löytyy ja nyt on myös Baari avattu ...
- siis perhosille - ja vähän muillekin pörriäisille ...

 
1 dl olutta tai punaviiniä
ripaus hiivaa
1 tl hunajaa
1 rkl fariinisokeria
omenaa
banaania
mansikoita
superlonia

Tee oluesta, hiivasta, hunajasta ja sokerista liemi ja anna sen käydä huoneenlämmösä vuorokausi. Laita superlonpalat imeytymään liuokseen ja pilko ylikypsät ja pehmeät hedelmät paloiksi.
Asettele hedelmä- ja superlonpalat kauniisti tarjolle. Kaada loppu liemi palojen päälle.


Minä laitoin baarin pystyyn lahjaksi saamaani kynttilälyhtyyn ja pariin vanhaan lasipurkkiin.
Kannattaa tehdä useampi baaritiski, ettei tule ruuhkaa, tungosta ja baaritappelua ...

 
Vielä ei asiakkaita näkynyt - täytyy vaan toivoa, että kameramies on paikalla, kun jotain alkaa tapahtua ...
 

2 kommenttia:

  1. ... niin ja sit baarin kautta snagarille :)
    Toivottavasti saatte kauniita asiakkaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo - täytyypä tökätä vielä yksi nakki jokaiseen kippoon ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...