9.6.2013

HangonKeksit

Käväisimme viettämässä 20-vuotis hääpäiväämme
iki-ihanassa, aurinkoisessa Hangossa ...

 
 
 
Söimme maistuvan kuohuviini-aterian Hangon Makaronitehtaassa - suosittelen!


 
Pasta-annokseni pesto oli aivan huippua
- pinjansiemenet oli korvattu suolapähkinöillä ja lisänä vielä lehtipersiljaa! NAM!
 
Peruspesto
 
1-2 puskaa basilikaa
1 dl oliiviöljyä
1 dl pinjansiemeniä
kourallinen parmesaania
pari valkosipulinkynttä
suolaa, pippuria
 
Paahda pinjansiemeniä hetki kuivalla pannulla. Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
Ihan parasta pastan tai leivän kanssa (sopii myös uuniruokiin).
Basilikan voi korvata nokkosella tai ruohosipulilla - saa hienoja makuelämyksiä.
Nyt kokeiluun menee kyllä nuo suolapähkinät ...


- pasta Bogavante -
Me amatöörit ehdimme syödä puolet ennenkuin muistimme kuvata annokset ... ;o)



 
Ottaisin täältä villan jos toisenkin ...


 
En ollut koskaan ennen käynyt Hangossa - pieni kaupunki, paljon kauniita yksityiskohtia ... Kannattaa piipahtaa, jos et ole vielä tutustunut ... ja vain pari tuntia Helsingistä.

 



 
AH - Pienikin loma tekee aina niiin hyvää! ;o)

5 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Houkuttelevan ihana lomapäivä =)

    VastaaPoista
  2. Oikein paljon ONNEA.Aurinkoisia lomapäiviä:)

    VastaaPoista
  3. Onnea teille! Ihania kuvia, niin kesäisiä :)

    VastaaPoista
  4. Onnea teille! Ihana kesäpäivä sattui pikku-lomallenne!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...