4.4.2019

Satumaiset silmukat


Sain kustantajalta arvioitavaksi Niina Laitisen uuden kirjan 'Satumaiset silmukat'. Kirja jatkaa suunnittelijan tuttua ja turvallista linjaa. Kauniita ja helppotajuisia ohjeita, pitsiä, palmikoita ja kirjoneuleita, nyt satumaisin teemoin.


Itse kärsin tällä hetkellä pientä 'sukkaähkyä', kun uusia sukkaohjekirjoja ilmestyy niin kovin tiheään … Onneksi tässä kirjassa on myös ohjeita sukkiin sopiviin lapasiin! Kaikki sukkaohjeet ovat kokoa (37)38/39 ja lapasohjeet naisten kokoa, joten säätämistä ja soveltamista on tiedossa jos tarvitset reilusti poikkeavaa kokoa.


Pistin heti yhdet lapaset puikoille ja hyvältä vaikuttaa. Onneksi osa kirjan ohjeista on suunniteltu ohuemmille langoille mikä on plussaa näin kevättä kohti ...


5 kommenttia:

 1. Ihana kirja. Harvoin tykästyn mihinkään kirjaan erityisesti. Yleensä vain muutama malli sellainen, jonka päätän toteuttaa. Tässä kirjassa löysin kyllä niin monta ihanaa ohjetta, että kirjan äärellä tulee vietettyä aikaa enemmänkin.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että kirjassa on monipuolisia ohjeita:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tuota(kin) kirjaa olen selaillut, mutten ole aloittanut tekemään mitään. Millaiset sukat sait aikaiseksi? Alku ainakin näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Onkohan tämä blogi elossa enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Onhan se ja tekijäkin koittaa olla … ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...