Pitkästä aikaa herkkujuttu ... ihana, kesäinen ja nopea leipomus - se vähän parempi pannukakku ...
Kirsikka Clafoutis
1 litra kirsikoita
1,5 dl maustamatonta jogurttia
1 dl maitoa
3 kananmunaa
1 dl muscovadosokeria
1 dl spelttijauhoja
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
(tomusokeria)
Puolita kirsikat ja poista kivet. Levitä marjat n. 22 x 30 cm vuokaan leivinpaperin päälle.
Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi. Kaada varovasti marjojen päälle.
Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Ripottele halutessasi (minä unohdin) tomusokeria vähän jäähtyneen clafoutiksen päälle.
Tämä on ihan parasta jäähtyneenä kermavaahdon kanssa.
Herkuttelen jo ajatuksella tehdä tätä myös aprikoosista ... vadelmista ... melkein mistä vaan ...
Tätähän pitää kokeilla :)
VastaaPoistaSuosittelen ... ;o)
PoistaMmmmm.. 😋
VastaaPoistaNiinpä ... ;o)
Poista