14.5.2017

Filtti


Kolmas yritys onnistui ... Neuloin tämän tuhdin filtin pari kertaa ja purin saman tien ... Ensin tein yksinkertaisella langalla ja toisessa yrityksessä loin liikaa silmukoita ... Mutta NYT on Hieno!


Lanka *Adlibriksen Chunky Wool - (KLIK), neulottu kaksinkertaisena, käsivarsineulontana. Tarvitset lankaa 15 vyyhtiä eli 3 kiloa. Keri ensin vyyhdet kahdelle kerälle (7 vyyhtiä/kerä), jätä yksi vyyhti odottamaan, mutta avaa sekin valmiiksi. Käytä siis käsivarsia neulepuikkoina ja luo 22 silmukkaa, ota lanka molemmista keristä. Neulo sileää oikeaa oikealta vasemmalle ja vasemmalta oikealle - tulee opeteltua samalla tuo 'väärinpäin' neulominenkin ... Kun lanka loppuu niin solmi jäljelle jääneen vyyhdin päät kerien päihin ja neulo vielä yksi kerros ja päättele. Minulle jäi ylimääräistä lankaa vain reilu metri.


Käsivarsineulonta on hauskaa, mutta hikistä ja painavaa hommaa ... Hartiat saa helposti jumiin, joten tarkkaile asentoasi ... Tämänkokoisen (110 x 125 cm) filtin neulomisessa meni vain tunti - homma kannattaa tehdä yhdellä kertaa, koska neule on kokoajan kiinni jommassakummassa kädessä (muista käydä vessassa ennen kuin aloitat). Instagramistani - KLIK näet ensimmäisen (yhden langan) version neulomista videoituna ... ;o)


*Lanka saatu Adlibrikseltä - Kiitos!

2 kommenttia:

  1. En kestä! Tuo on NIIN komia, että! Kestäisköhän tuo mun kissoja.. ja kestäiskö mun hartiat... Mutta on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on se ... mutta ei ehkä kissankestävä ... Hartiat kyllä kestää tunnin jumpan ... Kiitti! ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...