25.5.2016

VälipalaEväs


Jotkut kutsuvat näitä 'apinaeväiksi', koska maistuvat ja sopivat ihan perheen pienimmillekin - meillä maistuvat ihan isommillekin ...


Myslipatukka (12 kpl)

3 (yli)kypsää banaani
3 dl kaurahiutaleita
3 rkl kookosöljyä
1 rkl rusinoita
3 rkl seesaminsiemeniä
1 raakasuklaapatukka (35g)
1 rkl hunajaa
1 tl kanelia

Muussaa banaanit haarukalla, lisää kaurahiutaleet ja kookosöljy. Sekoita hyvin, niin että massasta tulee taikinamaista. Lisää joukkoon pilkotut rusinat, seesaminsiemenet, rouhittu suklaa ja hunaja. Halutessasi mausta kanelilla ja sekoita kaikki tasaiseksi. Ota nokare massaa ja taputtele pitkulaiseksi patukaksi. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Säilytä jääkaapissa, suljetussa rasiassa.



4 kommenttia:

  1. Täytyis joskus kokeilla myslipatukoita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä syntyy ja katoaa nopsaan ... ;o)

      Poista
  2. Tämä ohje tulee tarpeeseen, näitä täytyy ehdottomasti kokeilla. :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...