21.5.2016

Reikä pipossa


Vanha idea, mutta sain sen vasta nyt saumurin paininjalan alle ... On meinaan tosi ärsyttävää käydä pipo päässä juoksulenkillä, kun sattuu omistamaan paksut ja pitkät hiukset ... Ihan sama miten hiukset kiinnittää niin pipo nousee keikkumaan päälaelle juoksun aikana - ja juu, tarvitsen pipoa vieläkin (korvia paleltaa).


Ompelin kirppistrikoosta peruspipon, alaosa kaksinkertaisesta palasta ja pääliosa kahdesta kappaleesta - jätin vaan keskelle taakse, ylä- ja alakappaleen saumaan pienen, ponnarinkokoisen aukon ompelematta - tadaa - pysyy pipo päässä ja kuulokkeet korvilla koko lenkin ajan ...


4 kommenttia:

 1. Hihhih, mulla on samanlainen idea, mutta lierihatussa ja päälaella, kun pitkä tukkani on sykeröllä nutturan tapaan. Saan jatkuvasti ihmetteleviä katseita :) - hiljattain pieni parivuotias neiti kiersi mua ympäri ja kysyi että miks sulla näkyy tollai tukkaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania nuo pienet ... Ja kätevä lierihattu ... ;o)

   Poista
 2. Tuollainenhan olisikin kätevä pipo! Minä tein kevät-/kesäkeleille muutamia pantoja, kun minusta pipo on nyt jo liikaa mutta korvani kaipaavat kesälläkin suojaa tuulisella säällä tai juoksulenkillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep - toimii ... Panta on kesällä ihan paras, mutta vielä aamuisin tarttee pipoa ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...