9.2.2016

Laskiaisena


Tänään ei pulkkamäki vedä puoleensa - täällä on vaan vesiliukumäkiä ... Mutta laskiaisruoka maistuu kuitenkin. Muutama purkki Pirkan lihatonta luomuhernekeittoa (yllättävän hyvää) ja kaveriksi:

Perunarieskat

7-8 dl eilistä perunamuussia
2 kananmunaa
4 dl spelttijauhoja
suolahiutaleita

Sekoita kunnolla. Taputtele leivinpaperille pieniksi tai suuremmiksi lätyiksi. Ripottele pinnalle suolahiutaleita. Paista 275 asteessa 10-15 minuuttia.


Ja jälkkäriksi laskiaispullia tavallisena tai pikaversiona.


6 kommenttia:

  1. On vesiliukumäki myös täällä!Ja lumet sulavat vaudilla!Aikainen kevät tai sitten kohta sataa lisää.Perunarieskat ovat hyviä itsetehtynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevättä odotellessa ... ;o)

      Poista
  2. Nam! :) Joo, vesiliukua.. Ei yhtään niin kivaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - rieskat maistuu, rapa ei ... ;o)

      Poista
  3. Perunarieskoja on pakko kokeilla. Voiko spelttijauhon tilalla käyttää tavallisia vehnäjauhoja? Ja samassa suhteessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen - ja kyllä vaan kaikki jauhot sopii, ihan samassa suhteessa ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...