17.11.2015

Terveysherkku


Maapähkinäkeksit
(gluteeniton, maidoton)

1 kananmuna
4 rkl maapähkinävoita
1,5 dl mantelijauhoja
0,5 dl kookossokeria
0,5 tl soodaa
3 tl kanelia
ripaus suolaa

Sekoita kaikki aineet yhteen taikinakulhossa. Taikinan tulee olla jähmeää ja helposti muovailtavaa.
Muotoile keksitaikinasta haluamasi muotoisia keksejä, (paina leimasimella kekseihin kuvio). Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 10-15 minuuttia.

 
 

4 kommenttia:

  1. Tuo leimasin on kyllä hauska! Varmaan aiia herkkuja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - leimasin on hauska - aion kokeilla myös joulupipareihin ... Ja oli hyviä ... ;o)

      Poista
  2. Huippuhienoja ja resepti jota aion kyllä nyt kokeillakkin! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Nämä on erityisen hyviä jätskin tai kookoskermavaahdon kanssa ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...