10.6.2015

Omalta pihalta

 
Raparperisuklaapiiras
 
2 kanamunaa
2 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
3,5 dl spelttijauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1,5 dl maitoa
150 g sulatettua voita
1 dl suklaarouhetta
 
5 dl raparperinpaloja
 
Vatkaa kananmuna ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe. Lisää maito ja voisula. Sekoita hyvin. Sekoita lopuksi rouhittu lempisuklaasi taikinaan. Kaada taikina piirasvuokaan ja ripottele raparperinpalat taikinan päälle. Paista 200 asteessa puoli tuntia.
 
 
Herkuttele jätskin tai Vanillavaahdon kanssa.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...