13.5.2015

Kesän makua


Eihän nämä espanjalaiset mansikat ihan oikeilta maistu, mutta tuovat jo kuitenkin kesää vähän lähemmäksi ja näyttävät herkuilta ...


Sain kokeiluun Dansukkerin kasvipohjaista 
Hyytelösokeri Multia - vegaanikin kiittää! Tämä sopii erinomaisesti myös maitopohjaisiin jälkkäreihin ... Ja herkut valmistuvat hujauksessa.


Pannacotta

5 dl mantelimaitoa
1 dl Hyytelösokeri Multia
1 dl vaniljasokeria

Sekoita kaikki aineet kattilassa. Kuumenna ja anna kiehua puoli minuuttia. Kaada tarjoiluastioihin. Hyydytä jääkaapissa pari tuntia. Koristele ja nauti.


Pannacottani on hieman hassun väristä - johtuu tuosta mantelimaidon väristä. Tavallisella maidolla tulisi kauniin lumivalkoista. Koristelin annokset mansikoilla ja tavallisella valkosuklaalla, todellinen vegaani korvaisi valkosuklaan esim riisimaitoon tehdyllä suklaalla. Herkkua oli!


Tämä postaus on tehty osana Buzzador -markkinointikampanjaa.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...