18.12.2014

Piparikupit


Piparkakkukuppikakut
5 kpl
 
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
0,25 tl inkivääriä
0,25 tl kanelia
0,25 tl neilikkaa
0,25 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria
75 g voita
1 dl fariinisokeria
1 dl omenasosetta
1 kananmuna
5 suklaakonvehtia

Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sulata voi ja sekoita joukkoon fariinisokeri. Lisää omenasose, kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Lisää jauhoseos.
Jaa taikina kahvikuppeihin. Huom. taikina nousee jonkin verran paistuessaan. Paina keskelle suklaakonvehti.


Kypsennä kakut mikrossa täydellä teholla 2-3 minuuttia. Pyörivällä tasolla kaikki kypsyvät kerralla. Älä kypsennä liikaa, kakut ovat parhaimmillaan vähän 'raakoina'.
Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.


Alkuperäisohje Kinuskikissa.

2 kommenttia:

  1. Tuota pitää testata! Tosin ilman suklaata, koska suklaa suklaana. ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta - minä vaan lisäilen suklaata ihan joka paikkaan ... Toimii varmasti ilmankin ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...